Zulutrade review & ervaringen - automatisch beleggen

ZuluTrade automatisch beleggenBeleggen in valuta’ s, grondstoffen en aandelen kost veel tijd: het is immers van belang om de koers in de gaten te houden. Zomaar posities openen en sluiten op goed geluk is dan ook geen goede strategie. Wanneer je zelf niet voldoende tijd hebt om je posities in de gaten te houden en slim te openen kan je gebruik maken van automatisch beleggen bij ZuluTrade.

Signaalproviders: hoe werkt het?

Het beleggen door middel van een signaalprovider is redelijk eenvoudig. Je voegt simpelweg een betrouwbare signaalprovider toe die behoorlijke winsten weet neer te zetten. Vervolgens zullen de posities op je account automatisch geopend worden wanneer de signaalprovider dat op zijn eigen account doet.

De enige keuze die je nog hoeft te maken is het uitzoeken van de juiste signaalprovider en de juiste broker. Gelukkig helpt ZuluTrade je bij deze keuzes. 

Broker: welke kiezen in combinatie met ZuluTrade?

Bij het uitzoeken van een broker kan je kiezen uit een groot aantal aanbieders. Zelf gebruik ik AAAFX, wat naar mijn mening een prima broker is om bij te handelen. Ze bieden een hoge hefboom tegen lage kosten en je kan bovendien de rekening direct koppelen aan je ZuluTrade account.

Signaalproviders selecteren & automatisch beleggen

Wanneer je een goedgekeurd account hebt kan je direct beginnen met automatisch beleggen! Kies signaalproviders die goede resultaten hebben geboekt zodat je een leuke winst kunt binnen behalen. Verdienen met ZuluTrade is niet heel moeilijk en er zijn vele mogelijkheden: er zijn mensen die met duizend euro zijn begonnen en na een jaar 20-400 procent rendement hebben behaald zonder dat ze ooit zelf een ingewikkelde beslissing hebben moeten nemen!

Probeer ZuluTrade met een gratis demo of bezoek eerst de website >>