Algemene Voorwaarden

Voorwaarden deonlinebelegger.nl

Welkom bij de voorwaarden van deonlinebelegger.nl. Als bezoeker dien je onze voorwaarden te respecteren en deze gelden dan ook voor iedereen die gebruik maakt van deze website.

Inhoud van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele inhoud van derden op deonlinebelegger.nl. Hiertoe behoren onder andere de geautomatiseerde advertenties en externe webinhoud, maar tevens reacties en artikelen van externe partijen.

Aansprakelijkheid

De inhoud op deonlinebelegger.nl kan fouten bevatten en dient dan ook niet gebruikt te worden voor het maken van belangrijke financiële beslissingen. Stel bij grote bedragen altijd een professional aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade door de inhoud op de website.

Privacy

Wij zullen je gegevens niet direct aan derden verstrekken. Na registratie kan je periodiek een nieuwsbrief verwachten waar je jezelf voor kunt uitschrijven via de nieuwsbrief zelf. De inhoud van de advertenties worden gedeeltelijk bepaald door automatische cookies die op je computer gezet worden waarmee we je surfgedrag kunnen nagaan. Wanneer je bezwaar wilt opmaken tegen deze privacybreuk kan je contact opnemen met Google.

Auteursrechten

Alle inhoud, tevens van derden, op deze website is beschermd met het auteursrecht. Het onrechtmatig overnemen, dupliceren of verspreiden van inhoud is dan ook niet toegestaan zonder dat daar nadrukkelijk toestemming voor gegeven is.

Commerciële boodschappen

Het is tevens niet toegestaan om commerciële boodschappen te plaatsen op deonlinebelegger.nl. Wanneer dit met regelmaat gebeurt kunnen we tot een ip ban overgaan waarna de toegang tot de site voor is verboden. Je kunt contact met ons opnemen om te adverteren op deonlinebelegger.nl.