Beleggen in CFD indexfondsen met Plus 500

Met Plus 500 kan je ook in CFD indices of indexfondsen beleggen. Dankzij de voordelige hefboom en de lage kosten kan je hoge winsten behalen met een relatief laag kapitaal. Je kan bij Plus 500 al vanaf honderd euro beginnen met het beleggen in allerlei effecten: naast indexfondsen is het ook mogelijk om geld te investeren in CFD aandelen, Forex en grondstoffen.

  • Beleg in onder andere de AEX Dow Jones.
  • Profiteer ook van dalingen door short te gaan.
  • Probeer uit met een demo van €40.000!

 >> Probeer beleggen bij Plus 500 direct uit met een (demo) account >>

Geen commissie & lage kosten

Bij Plus 500 liggen de kosten erg laag en betaal je geen commissies. Dankzij de lage spreads betaal je ook bij de koop of verkoop slechts enkele pips waardoor je volledig kunt profiteren van eventuele koerswijzigingen!

Je kunt de transactiekosten van elk indexfonds eenvoudig aflezen door de koop- en verkoopprijs van elkaar af te trekken. 

transactiekosten indexfonds plus500

Real time koersen

Bij Plus 500 worden de koersen in real time geüpdatet waardoor je direct kunt ingrijpen wanneer nodig. Posities openen gaat erg snel waardoor je eenvoudig kunt profiteren van verrassende koersschommelingen.

Handel in CFD indices met een hefboom

Bij Plus 500 kan je in indexfondsen verhandelen met een maximale hefboom tot 30:1, wat betekent dat je met 100 euro een maximale koopkracht bezit van 3000 euro. Bij een stijging van 1% ontvang je dan dus 30 euro zodra je de positie sluit.

Laten we dit toelichten aan de hand van een voorbeeld. Stel je koopt voor 1000 euro aan AEX indexfondsen met een hefboom van 1:20. Tegen de prijs van 349 euro kan je dan dus (1000X20)/349=57 contracten kopen. Wanneer de koers dan met 3 euro stijgt op een dag verdien je 3 X 57 = 171 euro wat neerkomt op een rendement van 17,1%!

Snel geld op je rekening storten

Het openen van een account bij Plus 500 is erg eenvoudig: je hoeft alleen maar enkele gegevens in te voeren waarna je direct aan de slag kan. Je ontvangt direct een demo van 40.000 om mee te beleggen in CFD's, waarna je eenvoudig via PayPal, creditcard of iDeal meer geld kunt storten.

Open vandaag nog een account bij Plus 500!