Handelen in aandelen CFD' s bij Plus 500

Bij Plus 500 kan je handelen in CFD aandelen waardoor je zonder een groot vermogen of risico kunt profiteren van koerswijzigingen. Bij een CFD ben je namelijk niet de fysieke eigenaar van het aandeel maar profiteer je wel van eventuele koerswijzigingen: het positieve of negatieve resultaat zal vervolgens van het account bij of -geschreven worden. Laten we eens kijken of Plus 500 een goede CFD aandelenbroker is.

  • Handel in alle CFD Nederlandse aandelen genoteerd op de AEX
  • Ontvang een demo van €40.000 om beleggen mee uit te proberen
  • Maak gebruik van de gebruikersvriendelijke, Nederlandstalige software
  • Profiteer van de kleinste koerswisselingen dankzij een hefboom

>> Klik hier om een gratis (demo)account aan te maken bij Plus 500! >>

Geen commissie en lage spreads bij Plus 500

aandelen Plus 500Bij Plus 500 hoef je geen commissie te betalenbij transacties, de kosten blijven beperkt tot een lage spread. Dit betekent dat je een vast laag percentage van de (ver)koopwaarde aan de broker betaalt wat geheel automatisch gebeurt. Na het afsluiten van de positie zie je direct wat je winst of verlies is en hoeveel premie je hebt betaald.

De kosten die je betaalt zijn eenvoudig af te lezen door te kijken naar het verschil tussen de koop- en verkoopprijs, dit is het bedrag dat je per aandeel betaalt. 

kosten aandelen plus500

In aandelen handelen met een hefboom

Bij Plus 500 kan je handelen in aandelen door middel van een hefboom. Hierdoor kan je met een laag bedrag direct tot wel twintig keer zoveel aandelen kopen. Dit maakt het mogelijk om, zonder dat je meer kunt verliezen dan je inzet, te profiteren van zowel dalende als stijgende markten.

Laten we dit toelichten aan de hand van een voorbeeld: wanneer je meteen bedrag van 100 euro aandelen gaat kopen bij Plus 500 kan je voor 100X20 = 2000 euro aan aandelen kopen. Tegen de prijs in dit voorbeeld (2,61 euro) kan je dan dus ongeveer 800 aandelen KPN kopen. Wanneer de koers dan 10 cent strijgt verdien je 80 euro wat in procenten een rendement inhoudt van 80 procent!

Rekening openen binnen vijf minuten!

Het openen van een rekening bij Plus 500 is erg simpel en kost slechts enkele minuten. Je hoeft alleen maar wat gegevens in te voeren waarna je direct een bedrag kunt storten. Het is ook mogelijk om eerst met een oefenaccount te beginnen of om direct geld te storten.

Controle op winst en verlies

Het is eenvoudig om je verliezen te beperken: door middel van een stop loss kan je de aandelen bij een bepaald verlies automatisch verkopen. Hetzelfde kan je doen wanneer je automatisch je winst wilt pakken waardoor je een goede strategie geheel geautomatiseerd in werking kunt zetten.

Maak direct een account aan en ontvang je gratis demo van €40.000!