Plus 500

Plus 500 broker review

Plus 500 is één van de meest bekende en populaire brokers over de hele wereld. Door de handige demo en de simpele applicatie is het voor iedereen mogelijk om in de wereld van Forex en aandelen te kruipen. In dit artikel bekijken we of de lof rondom het Plus 500 programma terecht is, zodat je een goede beslissing kan nemen bij het selecteren van een goede broker.

Waarom beleggen bij Plus 500?

 • plus_500Eén van de beste brokers voor de serieuze belegger: al beleggen vanaf 100 euro!
 • 100% veilig: Plus 500UK wordt gereguleerd door de FCA (#509909).
 • Je betaalt geen commissies op je posities!
 • Beleg overal: ook op je mobiel of tablet.
 • Probeer beleggen bij Plus 500 gratis uit.

Klik hier om beleggen met een (demo) account van 40.000 euro uit te proberen >>

Plus 500: het bedrijf

Laten we deze review beginnen met het bekijken van het bedrijf Plus 500. Plus 500 is een Israelisch bedrijf met een vestiging in het financiële hart Londen. Vanuit deze basis doet het bedrijf al vele jaren goede zaken en zorgt een grote staff ervoor dat al het geld dat je stort goed bewaard blijft. Ze hebben een groot marktaandeel behaald door een slimme penetratietactiek toe te passen, waarbij ze ieder nieuw lid een gratis demo aanbieden zonder dat er een storting vereist is.

Plus 500: Nederlandse ondersteuning

nederlandse_vlagEen groot voordeel van de broker Plus 500 is het feit dat de software en de website geheel Nederlandstalig is. Plus 500 is gericht op andere nationaliteiten en de website is dan ook te bezoeken in tientallen talen. De vertalingen zijn erg sterk, en hierdoor is het eenvoudig om te beginnen met beleggen bij Plus 500. Wel is het jammer dat de support Engelstalig is, wanneer je een mail stuurt in het Nederlands zullen ze door middel van Google Vertalen reageren. Over de support kan je verderop meer 

Software: online en platform

software_icoonBij Plus 500 kan je online beleggen en beleggen via de gratis te downloaden software. Vanzelfsprekend heeft de applicatie die je kunt downloaden meer opties waaronder de mogelijkheid om verschillende technische analyse tools toe te passen op de grafieken. Wanneer je online inlogt kan je beleggen in dezelfde effecten als op het te downloaden platform, maar de mogelijkheden qua analyse zijn beperkter. Sinds kort is het ook mogelijk om te beleggen op de iPhone met Plus 500.

Zekerheid & veiligheid

Bij Plus 500 staat je geld veilig, het bedrijf heeft sinds kort een licentie bij de AFM en CySEC, de Nederlandse waakhond op de markt van financiële producten. Het bedrijf bestaat al langer en ook ik ben een jaar geleden begonnen met beleggen bij deze aanbieder. In de maanden dat ik gebruik hem gemaakt van hun diensten betaalden ze altijd redelijk vlot uit (ongeveer 5 werkdagen) en werden mijn posities altijd geopend op het moment dat ik dit had aangegeven. Lees gerust meer over de betrouwbaarheid van Plus 500.

Rekening openen

Bij Plus 500 kan je al een rekening openen door het invullen van een mailadres, wachtwoord en enkele gegevens. Je krijgt vervolgens direct een demo  van 40.000 euro waarmee je de software kunt uitproberen. Voordat je met echt geld kunt beleggen, is het echter nodig dat je jouw identiteit bevestigd door een kopie van je ID in te sturen. Dit is juridisch gezien noodzakelijk aangezien misdadigers beleggen gebruiken om geld wit te wassen. 

Support en ondersteuning bij Plus 500

Tegenwoordig is de ondersteuning van Plus500 sterk. Vroeger werden vragen alleen via de mail beantwoord, maar tegenwoordig kan je ook gebruik maken van de live chat. Het ondersteuningsteam van Plus500 ondersteunt 16 talen waardoor communiceren altijd gemakkelijk gaat. Eventuele problemen kunnen dan ook gemakkelijk en snel worden opgelost. 

Oordeel review: Plus 500 voor de expert?

Plus 500Dat Plus 500 voor de gemiddelde belegger geschikt is lijkt me wel duidelijk, maar kan de expert ook terecht bij Plus 500? Het antwoord hierop is eigenlijk nee, er zijn namelijk veel betere alternatieven voor gevorderde beleggers. De koers van Plus 500 wijkt soms enkele pips af van de daadwerkelijke koers, en het openen en sluiten van orders duurt regelmatig enkele seconden. Daarnaast zijn de technische analyse mogelijkheden beperkt waardoor ik een expert eerder een broker als Markets.com zou aanraden. In de afbeelding rechts zie je illustratieve prijzen.

Plus 500 review conclusie

Plus 500 is de perfecte broker om actief te beleggen. Dankzij deuitgebreide demo en de eenvoud van het openen van een account is Plus 500 een prima broker om te beleggen. Wanneer je vervolgens geld stort op je account stort kan je direct beginnen met het beleggen in bijvoorbeeld CFD aandelen. 

Punten

Software: pip4
Spreadspip4
Support:   pip3
     
Aanbod:    pip3

Informatie broker

 • Handelsplatformen: Plus 500 software, online trading, iPhone applicatie
 • Door: Plus 500
 • Type handelaar: Market Maker
 • Hefboom: tot 1:30
 • Minimumstorting: 100 euro
 • Stop order: ja
 • Orderlimiet: ja
 • Trailing stop order: ja
 • 24 uur handel: ja (afhankelijk van effect)
 • Gratis demo account: ja
 • Islamitisch account: nee

Details Service

 • Ondersteunde talen: 16 talen via live chat & mail
 • Persoonlijke accountmanager: nee
 • Jaar oprichting: 2008

Andere interessante artikelen over de Plus 500 broker:
Plus 500 informatie pagina | Plus 500 handleiding | Plus 500 direct aanmelden