Plus 500 uitbetalen

Na enkele goede beleggingen is het natuurlijk fijn om wat geld uit te laten betalen zodat je dat bedrag hebt veiliggesteld van de risico's die je op de beurs loopt. In dit informatieve artikel bekijken we hoe je een uitbetaling kunt aanvragen. Let er op dat er bij een uitbetaling minstens 144 euro op de rekening moet staan, wanneer dit niet het geval is kan je eerst geld bijstorten om later het gehele bedrag er vanaf te halen. Denk tevens aan de reeds geopende posities en het feit dat er een margin call kan plaatsvinden: controleer daarom altijd of er na de opname nog voldoende geld op de rekening aanwezig is om de posities te dekken. Nog geen account bij Plus500? Open dan hier een account!

Plus 500 uitbetalenGa naar uitbetalen via de optie saldobeheer in de menubalk, bij het uitbetalen kan je kiezen uit de volgende opties:

  • Bankcheque: er zal een cheque naar het door jou opgegeven adres worden gestuurd, deze kan je innen bij de bank. Voor het innen van een cheque moet je vaak nog extra kosten betalen en bovendien duurt het erg lang voor de cheque aankomt in Nederland.
  • Moneybookers: Moneybookers is een beter beveiligde versie van PayPal, het is gratis om er een account aan te maken.
  • Elektronische overboeking: Je kan het geld eenvoudig naar je eigen rekening overmaken

Druk vervolgens op verzenden om de betaling uit te voeren.

Betaalt Plus500 altijd uit?

Plus500 is erg betrouwbaar met uitbetalen. We hebben op deze website bewijs geplaatst van onze storting en opname: Plus500 betaalt dus altijd uit!

Het duurt vaak één werkweek voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening staat.

Welkom bij de handleiding van Plus500, bekijk eens de volgende interessante links:

Plus500 direct aanmelden | Plus500 informatie 

Bij Plus500 kan je goedkoop online beleggen. Wanneer je vandaag nog een account opent ontvang je direct een demo van 40.000 euro!