Plus 500 open posities beheren

Nadat je een positie hebt geopend kan je deze bijhouden binnen het tabblad open posities. Let erop dat een positie altijd met een licht verlies begint, aangezien er een kleine spread van toepassing is.

open posities beheren

Hierboven kan je onze openstaande positie EUR/USD zien. We hebben voor 74.000 euro aan dollars gekocht en de koers is omhoog gegaan met enkele duizendste centen. Hierdoor hebben we momenteel een winst behaald van 90 euro en 32 cent. Het is nu mogelijk om de positie te sluiten, de winst zal dan bij het saldo worden opgeteld. Het is echter ook mogelijk om de positie open te laten staan om te wachten op een sterkere koersstijging. Het bedrag dat er als winst wordt weergeven is daadwerkelijk van jou; de spread en te betalen premies zijn er al van afgetrokken.

Wanneer je de positie hebt gesloten kan je onder het tabblad gesloten posities de status zien van al je beleggingen tot nu toe plus de resultaten op je saldo. Het is tevens mogelijk om de positie nadat deze geopend is verder te bewerken door middel van de optie positie bewerken: hier kan je onder andere een take profit of stop loss instellen.


Welkom bij de handleiding van Plus 500, bekijk eens de volgende interessante links:

Plus 500 direct aanmelden | Plus 500 informatie

Bij Plus 500 kan je goedkoop online beleggen. Wanneer je vandaag nog een account opent ontvang je direct een demo van 40.000 euro!