Markets.com informatie, review & bonus

Markets.com is een merk uitgevoerd door Safecap Investments Ltd die een platform aanbiedt alwaar je door middel van een hoge hefboom tegen lage kosten kunt beleggen. Een groot voordeel van Markets.com tegen over veel andere brokers is de professionaliteit: de support is erg vriendelijk en goed. Daarnaast is het bij Markets.com mogelijk om te beleggen door middel van de populaire MetaTrader 5.

Direct een goed aanbod!

Wanneer je besluit om te beginnen met beleggen bij Markets.com ontvang je direct een gratis demo. Daarmee kan je de mogelijkheden van beleggen bij Markets.com direct goed uitproberen.

Waarom Markets.com?

Bij Markets.com kan je contact opnemen met professioneel personeel, waardoor je voor vragen en adviezen altijd een aanspreekpunt hebt. Je opent al een account vanaf honderd euro, en hiermee kan je dankzij de hoge hefboom van maarl iefst 30:1 profiteren van de geringste koerswijzigingen. Open daarom vandaag nog een account mij Markets.com, en probeer beleggen in verschillende CFD aandelen, grondstoffen en indexfondsen.

Pluspunten bij Markets.com

  • Bij Markets.com handel je met een hefboom, hierdoor kan je met een kleine inleg beleggen.
  • Markets.com is erg veelzijdig: mobiel  & MetaTrader 5 beleggen  + het is allemaal mogelijk!
  • Bij Markets.com kan je gratis oefenen met een demo.
  • Markets.com heeft professioneel support personeel.

Maak direct een account aan of bezoek de website.

risicowaarschuwing

CFD’s zijn complexe instrumenten met een hoog risico op het verliezen van geld door de aanwezigheid van een hefboom. 73% van de retail beleggers verliezen geld wanneer ze handelen met deze aanbieder. Bedenk daarom of je goed begrijpt hoe CFD’s werken en of je het je kunt veroorloven om een dusdanig hoog risico te lopen om je geld te verliezen.

Titel
Markets.com broker review
Markets.com aanmelden
Beleggen in goud en zilver bij Markets.com
Beleggen in indices bij Markets.com
Waarom beleggen bij Markets?