Beleggen in goud en zilver bij Markets.com

Bij Markets.com kan je voordelig handelen in de edelmetalen goud en zilver. In dit artikel bekijken we wat de voordelen van handelen in goud bij Markets.com zijn in verhouding met het handelen in goud bij andere brokers.

Concurrerende prijzen

Je betaalt nooit commissiekosten voor het plaatsen van een order! Markets.com heeft de juiste connecties waardoor ook zij voor het openen van een positie weinig kwijt zijn. Bekijk voor de actuele spread de website van Markets.com.

Markets.com edelmetalen

Beleggen met een hefboom

Bij Markets.com kan je beleggen in zilver en goud met een hoge hefboom van 1:200, dit betekent dat je met een kapitaal van honderd euro al tienduizend euro kunt beleggen, waardoor je kunt profteren van de kleinste koersschommelingen!

Deskundige ondersteuning

5 dagen in de week, 24 uur per dag heb je beschikking tot de ondersteuning van de professionele helpdesk. Hierbij maakt het niet uit of je ervaren of onervaren bent: het vriendelijke personeel van Markets.com helpt iedereen!

Handig handelsplatform

Het handelen in goud en zilver was nog nooit zo eenvoudig: dankzij de gratis online tradeapplicatie van Markets.com kan je inloggen en vervolgens populaire instrumenten verhandelen als valuta’ s, aandelen en indexfondsen!

Probeer beleggen in goud en zilver gratis met een demo

Je kapitaal loopt risico.