eToro - beleggen informatie en review!

etoroeToro is het grootste online Forex platform van de wereld: er beleggen momenteel ruim 1.000.000 mensen! Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door de twee broers Jonathan en Ronen Asia in het jaar 2006 met het doel om beleggen in valuta paren eenvoudiger te maken. Dit is ze gelukt door een grote en omvangrijke community te lanceren waarbij zowel de beginners als de experts goed uit de voeten kunnen.

Gebruiksvriendelijkheid en innovatie

Dit zijn de factoren die bij eToro voorop staan. Dankzij de simpele software die je gratis kan downloaden is het eenvoudiger dan ooit om te beleggen. Alle handelingen staan duidelijk aangegeven waardoor het direct duidelijk is welke handeling je moet uitvoeren om een positie te kunnen openen. Bij eToro kan je gebruik maken van de online trading software of van de te downloaden software, het is daarnaast ook mogelijk om te beleggen door middel van de mobiele telefoon.

Probeer het vandaag nog!

Bij eToro kan je helemaal gratis een demo account openen waarbij je met 10.000 dollar aan demogeld kunt beleggen. Wanneer je vervolgens klaar bent om een account te openen bij eToro kan je een bedrag storten waarna je direct een leuke bonus ontvangt. eToro is meer dan een beleggingsplatform alleen: het is een prima broker om via de community posities te volgen en hierop je eigen beleggingen te baseren

Details

  • Gebruikersvriendelijke software en website waardoor ook beginners aan de slag kunnen.
  • Je betaald geen commissie voor iedere belegging, slechts een lage spread.
  • Maak gebruik van gratis cursussen en van de persoonlijke service.
  • Doe mee aan de community en maak kans op echte geldprijzen!

Maak direct een account aan of bezoek de website.

eToro review: software, kwaliteit & kosten
eToro klantenservice
eToro account soorten
eToro aanmelden