eToro account soorten

Bij eToro bestaan er verschillende soorten accounts. Het basis account heet brons, en het hoogste account dat je kan behalen heet VIP. Je kan omhoog gaan in rang door veel te beleggen of door een hoog bedrag te storten, wanneer je een hogere rang hebt kan je profiteren van de volgende bonussen.

Brons account

Iedereen die 1000 dollar of minder stort krijgt automatisch een brons account. Wanneer je een brons account hebt doe je automatisch mee met de eToro trading wedstrijd met 1500 dollar aan wekelijkse prijzen. Je mag gratis meedoen met de real trader’s chatroom alwaar je vragen kan stellen aan professionele beleggers en daarnaast krijg je automatisch te zien wat belangrijke aankondigingen zijn op de financiële markt. Met een brons account ontvang je iedere week een nieuwsbrief met informatie over interessante beleggingen.

Zilver account

Wanneer je meer dan 300 lots hebt belegd of als je meer dan 1000 dollar hebt gestort op je account ontvangt je account het zilveren status. Vanzelfsprekend kan je profiteren van de voordelen die het bronzen account heeft, maar daarnaast heb je ook toegang tot de eToro trading lessen en kan je in contact komen met je persoonlijke accountmanager die vragen over het account en platform kan beantwoorden.

Gouden account

Beleggers die meer dan 5000 dollar hebben gestort of met meer dan 600 lots hebben belegd krijgen een gouden account, hiermee krijg je iedere maand een bonus van tien procent op je eerste storting (tot 500 dollar) en heb je telefonisch toegang tot de eToro trading room. Dagelijks ontvang je een rapport met de stand van zaken op de financiële markt in je mailbox en je accountmanager zal je trades analyseren en je tips geven om je strategie te verbeteren. Je krijgt sneller je geld terug wanneer je het opneemt (3 dagen) en je krijgt een hogere beloning voor het aanbrengen van vrienden.

VIP lid

Wanneer je 20.000 dollar hebt gestort ontvang je naast de bovenstaande voordelen ook nog eens een additionele bonus van 15 procent op iedere eerste storting aan het begin van de maand. Daarnaast kan je meedoen aan één op één training sessies met Forex experts.

Open hier een account bij eToro

eToro accounts