Disclaimer

Disclaimer risico's beleggen in CFD's

Beleggen in CFD's, Forex, Futures en andere financiƫle producten neemt altijd een hoog risico met zich mee. Deze beleggingen zijn wellicht niet geschikt voor u. Bij een hoge mate van hefboomwerking kan dit tegen u werken, waarbij posities automatisch gesloten worden. Voordat u besluit om te gaan beleggen is het verstandig om eerst voldoende kennis op te doen en na te gaan wat de doelen zijn waar u naar wilt streven. Het is tevens van belang dat u de producten waarin u gaat beleggen goed kunt doorgronden, zodat u niet op verkeerde wijze beslissingen neemt. Het is van belang dat u voldoende vermogen beschikbaar heeft, aangezien er een mogelijkheid bestaat dat u al uw ingelegde middelen verliest. Investeer dan ook alleen vermogen dat u bereid bent om te verliezen. Wanneer u twijfelt over mogelijke risico's dient u een onafhankelijke expert in te schakelen, adviezen van deonlinebelegger.nl zijn geheel vrijblijvend en niet gericht op uw persoonlijke situatie.

Eventuele opinies geuit of deze geaffilieerde site aan deonlinebelegger.nl zijn de meningen van individuele auteurs en niet direct van de website zelf of de directe medewerkers hiervan. We doen vanzelfsprekend onze best om alle berichten en feiten na te trekken, maar we kunnen nooit garant staan voor de juistheid van deze berichten.

Iedere vorm van informatie op de site mag niet worden gezien als aanbeveling tot een investering in welke vorm dan ook. We proberen u alleen maar te interesseren in de mark en mogelijkheden, we proberen u niet aan te zetten tot bepaalde risicovolle beleggingen. Eventueel verlies of schade kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld aan deonlinebelegger, de medewerkers van deonlinebelegger.nl of de auteurs van de betreffende artikelen.