Beleggen in mais

Mais is nog steeds de meest belangrijke plant op aarde om mensen te voorzien van voedsel. Wereldwijd leven veel mensen van graan en van de verschillende broodproducten die ervan gemaakt worden.

Beleggen in mais

maisBij beleggingen in landbouwproducten spelen de seizoenen vanzelfsprekend een belangrijke rol. Daarnaast is er de afgelopen jaren een sterke stijgende trend waar te nemen waarbij de waarde van een korenmaat, de meeteenheid voor beleggingen in mais, bijna is verdubbeld. Gebeurtenissen als hongersnoden en eventuele misoogsten hebben grote invloed op de prijs van mais: bij het beleggen in deze grondstof is het dan ook erg belangrijk om de internationale ontwikkelingen bij te houden.

De koers is vrij goed te voorspellen aan de hand van de huidige situatie. Door je oren goed open te houden en door te kijken of er op het moment sprake is van een hoge mate van misoogsten of hongersnoden kan je bepalen of mais een goede belegging is. Het mooie van mais is dat je bij een online broker als Plus 500 ook slechts enkele dagen in mais kunt beleggen, op die manier beperk je de risico's en kan je meer geld verdienen. 

Verdienen met mais bij Plus 500

Bij Plus 500 kan je goedkoop in CFD mais beleggen, waarbij het openen van posities erg eenvoudig gaat. Met een premieaankoop van -0,035 procent en een premieverkoop van 0,01 procent kan je veel winst maken op koerswijzigingen. Met een hefboom van 20:1 en een onderhoudsmarge van maar 0,3 procent is het mogelijk om posities voor langere tijd open te houden. Klik hier om te starten met beleggen in mais met een (demo) account >>

Actuele koers mais