Beleggen met demogeld

Wanneer je nog nooit aan beleggen gedaan hebt, kan je oefenen door een account te openen met demogeld. Dit is vanzelfsprekend een prima methode om de markt door te krijgen, waarna je eenvoudig kunt overgaan op echt geld wanneer je denkt dat je daar klaar voor bent. In dit artikel bekijken we wat je met een account met demogeld kan doen.

Gratis demoaccount aanmaken

Bij Plus 500 kan je gratis een account openen om te oefenen met €20000. Hierdoor kan je veel geld inzetten en dankzij de hefboom tot 5 miljoen euro investeren! Waan je een echte zakenman, probeer het uit en waardeer je account op tot een echt handelsaccount wanneer de tijd rijp is. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een demo van €20.000: de winst die je hiermee behaalt is vrij opneembaar! Direct een account aanmaken bij Plus 500 >>

Ook bij Markets.com is het mogelijk om te oefenen. Sinds kort ontvang je helemaal gratis €50,00 om beleggen mee uit te proberen wanneer je een account aanmaakt via deonlinebelegger.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om een demo account te openen alwaar je met een groot bedrag de beurs kunt proberen te verslaan. Direct een account aanmaken bij Markets.com >>

Een leuk alternatief voor mensen die niet zoveel zin hebben om te beleggen is ZuluTrade, het is hiermee namelijk mogelijk om andere mensen te volgen. Het aanmaken van een account op de site is helemaal gratis en je kunt vervolgens zelf bepalen wie je volgt en wie niet. Op die manier kan je op de automatische piloot geld verdienen door mensen met verstand van beleggen te laten bepalen wat het juiste moment is om een positie te openen. Direct een account aanmaken bij ZuluTrade >>

Wat kan je met een demo account?

plus_500_demoEr is geen tijdslimiet waardoor je prima kunt oefenen. De marktomstandigheden zijn werkelijk waardoor je goed kan zien wat de resultaten zouden zijn wanneer je echt gaat beleggen. Doordat je niet met echt geld handelt zijn er geen risico's en kan je hierdoor de grenzen van het beleggen opzoeken. Je hebt volledige controle over de verschillende instellingen en je kunt allerlei handelsstrategieën stimuleren.

Kortom: met een demo account kan je alles wat je met een volledig account kunt alleen dan om te oefenen. Open daarom vandaag nog een account bij één van de online brokers en ontdek hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen door te beleggen.

Wacht niet te lang!

Wanneer je echt serieus geld wilt verdienen met beleggen is het verstandig om niet te lang binnen een demo te blijven hangen. Wanneer je met demogeld handelt is de situatie gelijk met de situatie op de markt; toch is de kans groot dat je zelf op een andere manier handelt wanneer je niet je eigen geld riskeert. Het is daarom verstandig om zodra je de basisbeginselen van het beleggen begrijpt over te stappen van een demo naar een echt account.

Hierbij is het verstandig om met een klein bedrag te beginnen. Stort dus niet direct al je spaargeld op je account zodra je klaar bent met je demo! Het is bijvoorbeeld al mogelijk om vanaf 100 euro te beleggen in aandelen, grondstoffen en Forex bij de meeste online brokers. Vergeet overigens niet om gebruik te maken van een bonus: bijna alle brokers bieden nieuwe klanten een gratis bonus aan tot wel 30% over de eerste storting!