Begin vandaag nog met online beleggen!

Welkom bij deonlinebelegger.nl, de website voor mensen die interesse hebben om goedkoop online te gaan beleggen. Op deze site kunt u informatie vinden over de mogelijkheden en hoe u als beginner het best kunt beginnen. Dankzij de elektronische snelweg is de beurs immers voor een ieder geopend waardoor u niet langer een bank hoeft te bezitten om veel te verdienen met onder andere aandelen, indices, de Forex markt en natuurlijk indexfondsen!

 

Probeer het gratis!

Wanneer u bij de broker Plus 500 een account opent kunt u direct aan de slag met een gratis demo van 20.000 euro. De winst die u hiermee behaalt is helemaal voor u en u kunt deze gewoon over laten maken naar uw bankrekening. Wanneer u vervolgens een eerste storting van honderd euro doet ontvangt u ook nog eens een gratis bonus van dertig euro waarmee u nog eens extra kunt beleggen.

 

CFD's: een nieuwe manier van beleggen

Hierbij is het verstandig om met de zogenaamde CFD's te beginnen. Met deze nieuwe manier van beleggen bent u zelf niet de fysieke eigenaar van het effect of waardepapier, waardoor u niet in het onderhoud hoeft te voorzien. Bij een CFD hoeft u niet het volledige vermogen in te leggen, maar profiteert u wel van de volledige koerswijzigingen. Hierdoor kunt u zelfs met een klein vermogen van honderd euro beschikken over een hoge koopkracht en behoorlijke winsten behalen.

 

Waarom online beleggen?

  • Online beleggen is erg goedkoop, u betaalt geen vaste hoge commissies waardoor ook kleine beleggingen winstgevend kunnen zijn.
  • Beleggen door middel van CFD's is simpel: u ontvangt het koersverschil op uw account en u kunt bepalen wanneer u de positie wilt sluiten.
  • Er is weinig vermogen nodig om te beleggen in CFD's, met honderd euro kunt u al uw vermogen binnen enkele dagen verdubbelen!

 

Kortom: begin vandaag nog met online beleggen en bestudeer de verschillende artikelen op de website. We hopen u met deze website over te halen om ook over te stappen op de interessante markt waar veel te halen is.