Plus 500 handleiding

Geld storten bij Plus 500

Nadat je een leuke winst hebt behaald is het tijd om echt geld te storten bij Plus 500. Gelukkig is het vrij eenvoudig om geld te storten bij Plus 500: in dit artikel bekijken we hoe en op welke manieren je geld kunt storten bij deze broker.

Alvorens je geld kunt storten bij Plus 500 moet je inloggen op je account. Wanneer je nog geen live account hebt waarop je met echt geld kunt beleggen moet je eerst deze tutorial volgen om een account aan te maken.

Geld storten Plus 500

Manieren om geld te storten

Nadat Plus 500 is opgestart kan je via saldobeheer en dan storten geld op je account plaatsen. Hierbij kan je geld toevoegen op de volgende manieren:

  • Creditcard: de naam die op het afschrift komt te staan is Plus 500, om je als eigenaar te verifiëren is de verificatiecode van de creditcard een vereist gegeven.
  • iDeal: de snelste manier om geld over te maken als Nederlander, het geld zal direct worden bijgeschreven op het account.
  • Moneybookers: een variant op het bekende PayPal.
  • Elektronische overboeking: de traagste manier om geld te storten naar Plus 500, de gegevens van de bank worden naar je mail verzonden.
Tip: Is dit de eerste storting die je maakt? Maak dan gebruik van een bonus code waarmee je een extra bonus bij je account bijgeschreven krijgt!
verifiëren

Welkom bij de handleiding van Plus 500, bekijk eens de volgende interessante links:

Plus 500 direct aanmelden | Plus 500 informatie

Bij Plus 500 kan je goedkoop online beleggen. Wanneer je vandaag nog een account opent ontvang je direct een registratie bonus van 25 euro!