Markets

Automatisch beleggen bij Markets.com

Wilt je geld verdienen met beleggen zonder gebruik te moeten maken van ingewikkelde software? Wil je met een lage inzet toch een grote kans hebben op het verdienen van een grote som geld? Dan is de Markets.com AutoTrader wellicht wat voor je! Met dit nieuwe platform van Markets.com is het namelijk mogelijk om bewezen strategieën te volgen waarbij je geld automatisch belegt wordt in bekende valuta paren.

  • Automatisch bewezen strategieën volgen
  • Geld verdienen met beleggen zonder moeite
  • Probeer automatisch beleggen gratis uit

>> Klik hier om automatisch beleggen bij Markets.com gratis uit te proberen met €50,00!

Hoe beginnen?

Het is redelijk eenvoudig om te beginnen met beleggen door middel van de AutoTrader. Surf simpelweg naar de Markets.com website en open een live account, dit is al mogelijk vanaf een minimale storting van honderd euro. Wacht vervolgens tot het account is goedgekeurd en gebruik de inloggegevens die naar je mail gestuurd worden. Het is ook mogelijk om het automatisch beleggen platform uit te proberen met onze gratis €50 actie.

Automatisch beleggen: aan de slag!

Wanneer je een account geopend hebt kan je direct beginnen met automatisch beleggen. Log in op het platform en voeg een strategie toe met goede resultaten. Je kunt een goede strategie herkennen aan een hoge score (1 is laag, 10 is hoog) een hoog aantal pips aan winst en een lage drawdown. Bekijk voordat je de strategie toevoegt eerst de grafiek zodat je de risico’s kunt inschatten.

Verdien geld!

Wanneer de strategie is toegevoegd kan je beginnen met het verdienen van geld! Wanneer de professionele belegger een positie opent, gebeurt dit automatisch ook in je account waarna de winst die hiermee behaald wordt gewoon wordt toegevoegd aan je saldo. Als eigenaar van het account bepaal je hoeveel je iedere keer wilt inzetten, en bepaal je wie je volgt en wie niet.

tradency

Het is ook mogelijk om automatisch te beleggen in Forex bij ZuluTrade, lees er hier meer over.