Grondstoffen

Beleggen in koffie

Wereldwijd staan veel mensen op met de opmerking: 'bakje koffie?' En gelukkig antwoorden veel mensen op deze vraag 'ja, lekker hoor!' Koffie is wereldwijd dan ook één van de meest populaire drankjes waardoor dit een prima product is om in te beleggen. Je kunt in koffie beleggen per pond waarbij de prijs tussen de 100 en 200 dollar ligt.

Beleggen in koffie

maisJe kunt zowel profiteren van stijgende als van dalende koffieprijzen. Bij beleggingen in koffie moet je goed bedenken hoe de markt op eventueel nieuws zal reageren, en hoe je hier het best op kan inspelen. Korte termijn beleggingen in koffie zijn zeker mogelijk aangezien de koers iedere dag wel iets verandert. Lange termijn beleggingen in koffie zijn echter eenvoudiger aangezien de wijzigingen op de lange termijn groter zijn.

Toch kan het dankzij de komst van online brokers erg aantrekkelijk zijn om op de korte termijn te beleggen in koffie. Je kunt bij deze brokers namelijk ook short gaan: je verdient dan geld bij een dalende prijs! Plus 500 is één van de beste brokers om te handelen in koffie & andere grondstoffen.

Handelen in koffie bij Plus 500

Een goede broker om te beleggen in koffie is Plus 500, bij Plus 500 kan je vlot posities openen en sluiten. Daarnaast is het mogelijk om er orders in te stellen waardoor je na een uitgebreide marktanalyse een automatisch systeem kan creëren. Met een premieaankoop van -0,035 procent en een premieverkoop van 0,01 procent kan je goed profiteren van eventuele wijzigingen in de koers. Dankzij de onderhoudsmarge van 0,5 procent en de initiële marge van vijf procent is beleggen in CFD koffie goed te doen bij Plus 500. Klik hier om te handelen in koffie bij Plus 500 >>

Actuele koffieprijs